söndag 1 maj 2011

Träningspremiär

Ja då var det äntligen dags för premiären för träning tillsammans med "spaniel-gänget". Var många som verkar ha suttit och väntat på att vi skulle sammanstråla för jag tror att det var 12 hundar med på träffen idag. Det är nog rekord tror jag.

Idag var vi i Aspåsnäset. Vi tränade mycket stadga idag, vilket kan behövas efter en säkerligen ganska lugn vinter för de flesta på träningsfronten.  Trevligt med nya bekantskaper också. Efter ett tag så delade vi in oss i några olika grupper beroende på vad man ville träna på. I min grupp så tränade vi sittkommando på pipa en stund. Senare gick vi in i skogen och tränade spanielsök med "hare" som kommer som skjuten ur en kanon från sidan. Bra stadgeträning. Vi körde även spanielträning med lite dirigering.

Jättekul söndagseftermiddag. Är överraskad över att stadgan satt så bra på Java, samtidigt som jag såg mycket som vi definitivt måste träna MYCKET på. Men det är ju det som är kul :)

Några bilder från träffen

Oj...var det welsh-tema idag???

Samling i stor ring

Ja då kör vi igång...

Eddie spanar som vanligt

Fokuserad

Sittkommando

Java spejar

1 kommentar:

  1. Såklart att Java är duktig!!! Och man har alltid massoooor att träna på :) Vilket ju är tur för vad sjutton ska man göra se'n annars? :)

    SvaraRadera